Wij reinigen uw bank zodat het er weer uit ziet als nieuw. Geen kleedjes meer op de bank om de kringen of vlekken te verbergen & je hoeft niet meteen honderden euro’s uit te geven aan een nieuwe bank 💸! Wij brengen uw bank terug in originele staat.

Een bankstel of een stoel is een dagelijks gebruiksvoorwerp en komt dan ook dagelijks in aanmerking met bacteriën, huidvet, huidschilfers, stof en meer. Deze vorm van verontreiniging zie je niet met het blote oog, vlekken en kringen wel. Je denkt hierdoor vaak dat een meubelstuk pas ‘ vies’ is wanneer er zichtbare vlekken en plekken zijn, maar vuil hoopt zich met de tijd op. Reinigen is dus ook belangrijk wanneer er nog geen vlekken zichtbaar zijn. Door een reiniging bij KB Cleaning Company in te plannen draag je bij aan een stukje duurzaamheid. Je bank weer als nieuw, onderhoud is behoud. 

Meubelreiniging

Bekijk tarieven

Wij reinigen matrassen met uniek apparatuur welke door 30 lagen heen trilt. Hiermee maken we jouw matras niet alleen vrij van stof, bacteriën en mijten, maar ook huidschilfers welke nummer 1 voeding zijn voor huisstofmijt. Dit gebeurt door middel van een droog reiniging en een behandeling met UV-C licht. Je kunt er daarna direct weer op liggen. Wist je dat we altijd reinigen met een DEMO filter, zodat je kunt zien wat we allemaal uit je matras halen?

Matrasreiniging

Bekijk tarieven

Wij verwijderen GEEN vlekken uit matrassen maar doen enkel aan een droogreiniging zoals hierboven beschreven

Wij bieden de optie tot het aanbrengen van ons eigen unieke beschermlaag. Je kunt je bank door ons laten impregneren na de reiniging. Hiermee is je bank beschermd tegen vlekken en vuil en kun jij langer van je pas gereinigde meubelstuk genieten! Ook werkt onze eigen impregneer uv-werend & brand vertragend. Helemaal veilig te gebruiken, niet schadelijk voor mens en dier.

Impregneren

Bekijk tarieven

Een gestoffeerde trap is een magneet voor stof, en met alleen stofzuigen red je het vaak niet. Het uitzuigen van je trap neemt tijd in beslag en kan zwaar zijn. Daarbij bereik je hiermee altijd niet het gewenste resultaat. Wij reinigen uw trap graag, en hebben hier het juiste apparatuur voor!

Trap Stoffering

Bekijk tarieven